Altaar Evi – sproetjes

65.00

Dit altaar is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 6-8 weken levertijd.

Evi is een handgemaakt altaar van hoogwaardig keramiek, geglazuurd met een creme-kleurig sproetig glazuur. Evi heeft een losse kaarthouder en een extra losstaand boogje, welke hetzelfde geglazuurd zijn als het altaar.

Het ronde schaaltje zit aan het altaar vast, ik heb hier soyawax ingegoten dus bij de aanschaf zit er al een vaste kaars in. Wanneer deze is opgebrand, kun je er zelf een waxinelichtje of je favoriete edelstenen in leggen. Maar ook een Palo Santo stick kan hierin opgebrand worden. Doe wat goed voelt want het zal je intentie of kaart alleen maar kracht bij zetten.

In de kaarthouder kun je een engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. Onder het boogje vind ik het altijd leuk om het buddha beeldje te plaatsen. Het boogje geeft een mooi spirituele sfeer en geeft het item dat eronder staat net wat meer aandacht. Nu alleen nog je favoriete stenen op het altaar leggen en je hebt je eigen sacred plekje gecreëerd.

Ook een foto van een dierbaar persoon kun je op altaar Evi plaatsen en het altaar inrichten als mooie gedenkplek. Er is genoeg ruimte om er persoonlijke spulletjes bij te leggen. Zo ontstaat er een mooie plek voor kleine rituelen.

Altaar Evi is mooi aan alle kanten en dit biedt de mogelijkheid om te variëren in opstelling van de kaart, kaars en\of edelstenen. Zie foto’s. Ik heb geprobeerd om te laten zien dat wanneer je haar draait je ziet dat ze aan elke zijde opnieuw mooi kan zijn.

Afmetingen:
+/- 20 cm in diameter
3 cm hoog

Bij de prijs van altaar Evi zit het glazen vaasje, het buddha beeldje, de kaarthouder en het boogje inbegrepen.

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Mocht je altaar Evi in een grotere maat of andere kleur willen bestellen, of heb je vragen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: