Altaar Imani

145.00

Nieuw in de Day by Day Collectie is altaar Imani!

Imani is een altaar voor aan de wand, maar ze kan ook neergezet worden. Voor beide opties is ze geschikt. Ze heeft 2 ‘plankjes’ van 4 cm diep. Ook de onderste rand is geschikt om items op te plaatsen. Wat Imani speciaal maakt is dat ze helemaal bovenin een haakje heeft waaraan je verschillende hangers kunt ophangen.

Dit idee is ontstaan toen ik altaar Namasté Bergkristal maakte. Ik wilde in altaar Imani ook een vaste edelsteen verwerken. Aangezien een vaste edelsteen best bepalend is voor de sfeer die het altaar uitstraalt, kwam ik op het idee om iets flexibels te maken waarbij er telkens iets anders opgehangen kan worden. Op die manier kun je van kleur en materiaal veranderen en krijgt altaar Imani steeds een andere sfeer. Niets ophangen kan ook, ik heb het haakje zo onopvallend mogelijk gemaakt.

Bij altaar Imani zit standaard een kleine kaarsenhouder, mee geglazuurd in dezelfde kleur glazuur. Zo heb je altijd een bijpassend schaaltje waarin je naast een kaarsje uiteraard ook andere items in kunt plaatsen zoals een wierook kegeltje, kruiden, edelsteentjes of zelfs een mini-plantje.

Afmetingen:
26,5 cm hoog
25 cm breed
6 cm diep

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: