Altaar Lola

65.00

Altaar Lola is een kaarthouder gemaakt van hoogwaardig keramiek. Ze is geglazuurd met een wit glazuur en heeft een klein spikkeltje.
Lola heeft over de gehele lengte een gleuf om kaarten te plaatsen. Omdat dit zo breed is, kun je meerder kaarten tegelijkertijd plaatsen.

Bij de prijs van altaar Lola zit het glazen vaasje en de buddha inbegrepen.

Je kunt in altaar Lola je engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. De ruimte ervoor kun je gebruiken voor een kaarsje, edelstenen, veertjes, schelpjes en andere items. Alles dat nodig is om je kaart kracht bij te zetten! Je creëert zo je eigen sacred plekje voor dagelijkse rituelen.

Ook een foto van een speciaal persoon kun je in het kaartgedeelte van altaar Lola plaatsen. Het zal prachtig staan als mooie gedenkplek. Er is ruimte om persoonlijke spulletjes bij te leggen zoals sieraden, edelsteentjes of schelpjes. Het is zo fijn om een speciale plek te creëren voor onze dierbaren die we moeten missen.

Afmetingen:
18 cm breed
9 cm diep
1 cm hoog

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

 

Beschikbaarheid: 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie: