Altaar Lotte

45.00

Altaar Lotte is een kaarthouder gemaakt van hoogwaardig keramiek. Ze is geglazuurd met een mat, taupe kleurig glazuur.
Het schaaltje zit vast aan het altaar en daarachter is het mogelijk om een kaart te plaatsen. Wanneer je een kaarsje brandt in het schaaltje zal dat een betoverend effect geven aan de kaart erachter.

Bij de prijs van altaar Lotte zit het glazen vaasje en de buddha inbegrepen.

Dit altaar kun je op verschillende manieren plaatsen, in de lengte of in de breedte. Dit komt omdat de gleuf van de kaarthouder er schuin in staat. Op die manier komt het altaar op beide manieren mooi tot zijn recht.

Je kunt in altaar Lotte je engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. Het schaaltje kun je gebruiken om een kaarsje, een geurkegeltje of Palo Santo stick in te leggen. Ernaast is nog genoeg plek op het altaar voor edelstenen, veertjes, schelpjes en andere items. Alles dat nodig om zo je kaart kracht bij te zetten! Je creeert zo je eigen sacred plekje voor dagelijkse rituelen.

Ook een foto van een speciaal persoon kun je in het kaartgedeelte van altaar Lotte plaatsen. Het zal prachtig staan als mooie gedenkplek. Er is ruimte om persoonlijke spulletjes bij te leggen zoals sieraden, edelsteentjes of schelpjes. Het is zo fijn om een speciale plek te creëren voor onze dierbaren die we moeten missen.

Afmetingen:
14 cm breed
8,5 cm diep
1 cm hoog

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Mocht je altaar Lotte in een andere maat of andere kleur willen bestellen, of heb je vragen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: