Altaar Lotus

Dit altaar is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 6-8 weken levertijd.

Lotus is een bijzonder altaar waar je eindeloos mee kunt combineren en variëren. Ze heeft 2 pilaren met een kommetje waarin je diverse items kunt plaatsen, bijvoorbeeld een kaarsjes, edelstenen, wierook kegeltjes, veertjes, schelpjes, buddha-beeldjes en andere rituele items. Omdat altaar Lotus aan alle zijden prachtig is, kun je haar ook midden op tafel plaatsen. De perfecte plek om thuis je eigen sacred plek te creëren.

Altaar Lotus is door mij persoonlijk ontworpen en handmatig vervaardigd met hoogwaardige klei- en glazuursoorten. Na een lange droogtijd, wordt ze 2x afgebakken in een speciale keramiek oven. Eerst biscuitstook en daarna de mooie glazuurstook.  In overleg kan ze in andere kleuren gemaakt worden.

Afmetingen: ongeveer 25 cm x 22 cm x 5.5 cm hoog

Altaar Lotus kost €130,-
Bij de prijs van altaar Namasté zit het glazen vaasje en de mini-buddha inbegrepen.

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Mocht je altaar Lotus willen bestellen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Categorie: