Altaar Madelief

88.00

Dit altaar is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 6-8 weken levertijd.

Madelief is een altaar gemaakt van hoogwaardig keramiek. Ze is geglazuurd met een wit glazuur en aan de zijkanten zie je blauwe tinten.
Bovenop is een relief dat uitwaaierd als bloemblaadjes.

Bij de prijs in zit een geglazuurde kaarshouder, een geglazuurde kaarthouder, een buddha beeldje en een glazen vaasje. Vijf items dus in totaal!

Madelief is organisch rond en biedt ruimte voor kaarten, foto’s en engelenkaarten. In de kaarshouder kun je ook palo santo sticks of wierook kegeltjes plaatsen.
Het glazen vaasje kan gevuld worden met verse bloemetjes en takjes uit de tuin. Of iets dat je gedroogd hebt en wilt bewaren op een speciale plek.

Altaar Madelief is multifunctioneel in gebruik en op veel verschillende manieren in te richten. Op de foto’s heb ik als inspiratie een cirkel gemaakt van edelsteentjes.
Op die manier creëer je een superspeciaal sacred plekje gewoon bij jouw thuis.

Afmeting: 25 cm doorsnede bij 4,5 cm hoog

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: