Altaar Naïma – 5 items

50.00

Altaar Naïma bestaat uit 5 items: een altaar, een kaarthouder, een kommetje, een buddha en een glazen vaasje.

Je kunt altaar Naïma multifunctioneel inzetten doordat ze 5 losse items bevat. Zo kun je je dagelijkse affirmatie- of engelenkaart in de kaarthouder plaatsen. Waarbij je het kommetje kunt gebruiken voor een kaarsje, je favoriete edelsteen, salie, rozenblaadjes, Palo Santo sticks of andere tools die je kaart kracht bij zet. In het vaasje kun je verse of gedroogde bloemetjes zetten. Maar ook zand of schelpjes van je lievelingsstrand krijgen zo een mooi plekje.

Altaar Naïma is gemaakt van hoogwaardig keramiek en alle 3 de keramieken items zijn geglazuurd met hetzelfde witgekleurde gespikkelde glazuur.

De kaarthouder is ongeveer 4,5 cm breed, het kommetje heeft een doorsnede van ongeveer 6,5 cm breed en het bord is +/- 24 cm doorsnede.

Het is mogelijk om altaar Naïma compleet te maken met een mooie mok in hetzelfde glazuur, waardoor je een klein ritueel kunt starten voor een cacao ceremonie. Zet het altaar op een mooi plekje, steek een kaarsje aan, trek een kaart en kies bijpassende edelstenen. Hoe fijn is het om zo je eigen sacred space te creëren. Enjoy!

Altaar Naïma bestaat uit een altaar, een kaarthouder, een kommetje, een buddha en een glazen vaasje en kost als set samen € 75,-.

Is het een cadeau? De geschenkendoos op de laatste foto kun je er voor € 2,- bij bestellen op de afrekenpagina.

Deze set is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: