Altaar Nova – 5 items

50.00

Dit altaar is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 2-4 weken levertijd.

Altaar Nova bestaat uit 5 items: een altaar, een kaarthouder, een kommetje, een buddha en een glazen vaasje.

Je kunt altaar Nova multifunctioneel inzetten doordat ze 5 losse items bevat. Zo kun je je dagelijkse affirmatie- of engelenkaart in de kaarthouder plaatsen. Waarbij je het kommetje kunt gebruiken voor een kaarsje, je favoriete edelsteen, salie, rozenblaadjes, Palo Santo sticks of andere tools die je kaart kracht bij zet. In het vaasje kun je verse of gedroogde bloemetjes zetten. Maar ook zand of schelpjes van je lievelingsstrand krijgen zo een mooi plekje.

Altaar Nova is gemaakt van hoogwaardig keramiek en alle 3 de keramieken items zijn geglazuurd met hetzelfde witgekleurde glazuur.

De kaarthouder is ongeveer 7 cm breed, dit kan verschillen per item. Het kommetje heeft een doorsnede van ongeveer 7 cm breed en is 3,5 cm hoog. Ook dit kan per item variëren. Ik heb een kleine oplage op voorraad en de set wordt zorgvuldig maar willekeurig door mij bij elkaar gezocht.

Het is mogelijk om altaar Nova compleet te maken met een mooie mok in hetzelfde glazuur, waardoor je een klein ritueel kunt starten voor een cacao ceremonie. Zet het altaar op een mooi plekje, steek een kaarsje aan, trek een kaart en kies bijpassende edelstenen. Hoe fijn is het om zo je eigen sacred space te creëren. Enjoy!

Altaar Nova bestaat uit een altaar, een kaarthouder, een kommetje, een buddha en een glazen vaasje en kost als set samen € 50,-.

Is het een cadeau? De geschenkendoos op de laatste foto kun je er voor € 2,- bij bestellen op de afrekenpagina.

Deze set is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: