Altaar Phoebe

Dit altaar is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 6-8 weken levertijd.

Altaar Phoebe is een altaar gemaakt van hoogwaardig keramiek. Ze is geglazuurd met een mat, grijzig/aubergine kleurig glazuur.

Phoebe is een kaarthouder van keramiek met extra ruimte om bijzondere items op & in te leggen. Het ronde schaaltje zit aan het altaar vast en kun je gebruiken om een kaarsje in te zetten of edelstenen in te leggen. Je kunt in Phoebe je engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. Leg je favoriete edelstenen erbij en je hebt je eigen sacred plekje gecreëerd.

Maar ook een foto van een speciaal persoon kun je in altaar Phoebe plaatsen als mooie gedenkplek. Er is genoeg ruimte om persoonlijke spulletjes bij te leggen. Naast een kaarsje branden kun je ervoor kiezen om persoonlijke items neer te leggen zoals schelpjes, sieraden of gedroogde bloemetjes. Zo ontstaat er een mooie plek voor kleine rituelen.

Afmetingen:
+/- 19 cm lang
15 cm breed

Altaar Phoebe kost €50,-.
Bij de prijs van altaar Phoebe zit het glazen vaasje en de buddha inbegrepen.

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Mocht je altaar Phoebe in een andere maat of andere kleur willen bestellen, of heb je vragen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Categorie: