Altaar Phoenix Rose

55.00

Kaarthouder Phoenix Rose is een altaar gemaakt van hoogwaardig keramiek en op de foto’s zie je het exemplaar dat is geglazuurd in roze glazuur met wat witte vegen bovenop.  Bij de prijs van kaarthouder Phoenix zit het glazen vaasje en de buddha inbegrepen.

Deze kaarthouder heeft een brede rand om speciale items op te leggen. Je kunt in Phoenix je engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. De smalle ruimte voor de kaart kun je gebruiken om edelstenen, veertjes of schelpjes op te leggen om zo je kaart kracht bij te zetten. Maak het altaar compleet voor je favoriete ritueel en je hebt je eigen sacred plekje gecreëerd.

Ook een foto van een speciaal persoon kun je in kaarthouder Phoenix Rose plaatsen als mooie gedenkplek. Er is ruimte om persoonlijke spulletjes bij te leggen zoals sieraden, edelsteentjes of schelpjes. Zo ontstaat er een mooie plek voor speciale herinneringen.

Afmetingen:
15,5 cm breed
5,5 cm diep
3 cm hoog

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad (kan nabesteld worden)

Categorie: