Altaar Shanti

95.00

Dit altaar is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! Altaar Shanti is bestelbaar in de kleuren ‘Blossom Roze’, ‘Wit met een Spikkeltje’ (zie altaar Flo) en ‘Sproet’ (zie altaar La Luna) en natuurlijk deze kleur (creme-wit) van de foto. De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 6-8 weken levertijd.

Shanti is een altaar gemaakt van hoogwaardig keramiek. Ze is creme-kleurig/wit van kleur.

Shanti is een kaartenhouder van keramiek met 2 tredes om bijzondere items op te leggen. Het ronde schaaltje zit aan het altaar vast en kun je gebruiken om een kaarsje in te zetten of steentjes in te leggen. Je kunt in Shanti je engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. Leg je favoriete stenen erbij en je hebt je eigen sacred plekje gecreëerd.

Maar ook een foto van een speciaal persoon kun je in altaar Shanti plaatsen als mooie gedenkplek. Er is genoeg ruimte om persoonlijke spulletjes bij te leggen. Naast een kaarsje branden kun je ervoor kiezen om het glazen bloemenvaasje erbij te bestellen, welke je kunt vullen met verse bloemetjes. Zo ontstaat er een mooie plek voor kleine rituelen.

Afmetingen:
19,5 cm breed
10 cm diep

Bij de prijs van altaar Shanti zit het glazen vaasje en de buddha inbegrepen.

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Mocht je altaar Shanti in een grotere maat of andere kleur willen bestellen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Beschikbaar via nabestelling

Artikelnummer: 2022-2202-05 Categorie: