Cacaohart Pure Kakaw – 45 gram

5.50

Het cacaohart van Pure Kakaw is 45 gram, hartvormig en bestaat voor 100% uit pure cacao uit Nicaragua.
Dit pure cacao hart is groot genoeg voor twee drankjes. Je kunt er 2 daily dosis uithalen of in 1x gebruiken voor een ceremoniële sessie.

Een bijzonder cadeautje voor jezelf of om weg te geven. Bijvoorbeeld samen met een cacaomok.

Het is mooi om cacao te bereiden als klein ritueel. Het kan helpen om aanwezig te zijn in het moment. Cacao is zacht en krachtig tegelijkertijd en geeft je de mogelijkheid om je hart te openen. Cacao geeft meer verbinding met je intuïtie, onderbewustzijn en innerlijke kracht. Daarnaast zou cacao ook helpen om je hoofd tot rust te brengen en je creativiteit een boost te geven. Cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die het lichaam helen, de nieren en lever ontgiften, stress verminderen en versterkt op natuurlijke wijze de afgifte van gelukhormonen.

Hoe te gebruiken:
Snij het Kakaw Hart in kleine stukjes om makkelijker op te lossen en te mengen tot een hartverwarmend drankje. Meng met heet water of plantaardige melk, ongeveer 125ml per drankje. 70°C is warm genoeg om de cacao te laten smelten en is een lekkere temperatuur om te drinken. Voeg er naar wens kruiden aan toe, zoals kaneel, kardemom of gember. Als pure cacao een beetje te intens voor je is, voeg dan wat honing of agave toe. Ook kokosolie kan de cacao verzachten. En havermelk is heerlijk om het romiger te maken.

⬖ 10-25gr casual dose
⬖ 25-35gr medium dose
⬖ 35-45gr ceremonial dose

Uitverkocht

Categorie: