Cacaomok Vieve Mae

25.00

Cacaomok Vieve Mae is een handgemaakte mok van steengoed. Ze is zowel aan de binnen- als buitenzijde geglazuurd een gespikkeld beige glazuur.

Vieve Mae is een heerlijke mok voor je cacao moment. Zowel thuis als voor een ceremonie. Ze is aan de onderzijde glad en rond waardoor ze heel fijn vasthoudt.
Maar je kunt de mok natuurlijk ook gebruiken voor je koffie of thee. De mok is voedsel-, vaatwasser- en magnetronbestendig. En je kunt er natuurlijk ook een waxinelichtje in leggen.

Afmetingen:
6,5 cm hoog
9,5 cm breed
+/- 250 ml

Het is ook mogelijk om er een cacaohart van Pure Kakaw bij te bestellen. Het hart is 45 gram, hartvormig en bestaat voor 100% uit pure cacao uit Nicaragua.
Je kunt er 2 daily dosis uithalen of in 1x gebruiken voor een ceremoniële sessie. Superleuk om weg te geven als cadeau bij bijvoorbeeld een cacaomok. Of gewoon lekker voor jezelf!

Elk item van Day by Day Ceramics is handgemaakt en heeft een uniek patroon en ontwerp. Elk item ziet er anders uit en dat is precies wat handgemaakte keramiek zo karaktervol en eigen maakt.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: