Candle Madelief – cacaomok

30.00

Candle Madelief is een cacaomok met daarin biologische soyawax zodat ze fungeert als een prachtige kaars!
Ze is handgemaakt van steengoed en zowel aan de binnen- als buitenzijde geglazuurd 4 soorten wit/creme gespikkeld glazuur

Na het opbranden hou je een prachtige cacaomok over die je dagelijks kunt gebruiken. Madelief is aan de onderzijde glad en rond waardoor ze heel fijn vasthoudt.
Je kunt de mok natuurlijk ook prima gebruiken voor je koffie of thee. De mok is voedsel-, vaatwasser- en magnetronbestendig.

Afmetingen:
5,5 cm hoog
9 cm breed
+/- 225 ml

Het is mogelijk om candle Madelief aan te vullen met edelstenen en/of rozenblaadjes. Voorbeelden hiervan kun je vinden bij candle Eden.
Je mag dit aangeven in de notities bij het bestellen of je mag daarover mailen naar: hello@daybydayillustrations.nl
De kosten voor de edelsteentjes komt op € 5,-. Er worden dan 3 edelsteentjes in de candle verwerkt, de gouden driehoek: bergkristal, rozenkwarts en amethist.
De kosten voor de rozenknopjes komt op € 2,-.

Mocht je je afvragen waarom candle Eden minder kost dan candle Madelief: candle Eden is geglazuurd met 1 glazuur. Candle Madelief met 4 soorten glazuur. Dit maakt candle Madelief unieker en ze heeft meer zorg gehad tijdens het glazuurproces. Vandaar het prijsverschil.

Elk item van Day by Day Ceramics is handgemaakt en heeft een uniek patroon en ontwerp. Elk item ziet er anders uit en dat is precies wat handgemaakte keramiek zo karaktervol en eigen maakt.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: