Kaarthouder Safier Saliegroen

50.00

Kaarthouder Safier is een altaar gemaakt van hoogwaardig keramiek en op de foto’s zie je het exemplaar dat is geglazuurd in een gemêleerd groene kleur.

Dit altaar is een unieke kaarthouder van keramiek met extra ruimte om bijzondere items op & in te leggen. Je kunt in Safier je engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. De ruimte voor de kaart kun je gebruiken om een kaarsje of edelstenen op te leggen om zo je kaart kracht bij te zetten. Maak het altaar compleet met je favoriete ritueel items en je hebt je eigen sacred plekje gecreëerd.

Ook een foto van een speciaal persoon kun je in altaar Safier plaatsen als mooie gedenkplek. Naast een kaarsje branden kun je ervoor kiezen om persoonlijke items neer te leggen zoals schelpjes, sieraden of een vaasje met (gedroogde) bloemetjes. Zo ontstaat er een mooie plek voor speciale herinneringen.

Afmetingen:
Diameter 11 cm
3,5 cm hoog

Bij de prijs van kaarthouder Safier zit het glazen vaasje en de buddha inbegrepen.

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Mocht je Safier in een andere maat of andere kleur willen bestellen, of heb je vragen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: