Kaarthouder Moon Phases

35.00

Dit altaar is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden!
De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 2-4 weken levertijd.

Kaarthouder Moon Phases is gemaakt van hoogwaardig keramiek en op de foto’s zie je het exemplaar dat is geglazuurd in een gespikkeld creme/witte kleur.

Deze unieke kaarthouder is gemaakt van keramiek met op de rand een smalle ruimte om speciale items op te leggen. Je kunt in Moon Phases je engelenkaarten plaatsen of je dagelijkse affirmatie kaart. De smalle ruimte voor de kaart kun je gebruiken om edelstenen, veertjes of schelpjes op te leggen om zo je kaart kracht bij te zetten. Maak het altaar compleet met je favoriete ritueel items en je hebt je eigen sacred plekje gecreëerd.

Ook een foto van een speciaal persoon kun je in kaarthouder Moon Phases plaatsen als mooie gedenkplek. Er is ruimte om persoonlijke spulletjes bij te leggen zoals sieraden, edelsteentjes of schelpjes. Zo ontstaat er een mooie plek voor speciale herinneringen.

Afmetingen:
13 cm breed
4 cm diep
3 cm hoog

Maak kaarthouder Moon Phases compleet en voeg de mini-buddha of het glazen vaasje toe aan je bestelling. Beiden te vinden in deze webshop.

Dit altaar is met de hand gemaakt waardoor er kleine oneffenheden kunnen zijn, dit hoort bij een product gemaakt van keramiek.

Mocht je Moon Phases in een andere maat of andere kleur willen bestellen, of heb je vragen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: