Mok Madelief

25.00

Mok Madelief is een handgemaakte mok van steengoed. Ze is zowel aan de binnen- als buitenzijde gegelazuurd met 4 (!) soorten wit glazuur. Hierdoor ontstaat en mooie overloop van verschillende soorten wit waardoor de mok ‘leeft’.

De binnenzijde is op dezelfde wijze geglazuurd als de buitenzijde. De mok is voedsel-, vaatwasser- en magnetronbestendig.
Je kunt de mok op verschillende manieren gebruiken. Zo kun je Madelief gebruiken voor je cacaomomentje, voor je thee of koffietje. Maar je kunt er ook een kaarsje in leggen.

De onderzijde van de mok is helemaal glad afgewerkt zodat ze heerlijk zacht in de hand ligt.

Afmetingen:
5,5 cm hoog
9 cm breed
+/ 225 ml

Cadeautip 1: het is mogelijk om tegen een meerprijs van €5,- de mok te laten vullen met soyawax zodat ze eerst als candle fungeert.
Cadeautip 2: kaarthouder Jula past perfect bij mok Madelief, deze kaarthouder kun je in de webshop vinden bij de altaars.
Cadeautip 3: je kunt je cadeau compleet maken met een sterrenbeeld kaart van Gewoon Jip. Deze kaarten kun je vinden op de Postcards pagina.

Elk item van Day by Day Ceramics is handgemaakt en heeft een uniek patroon en ontwerp. Elk item ziet er anders uit en dat is precies wat handgemaakte keramiek zo karaktervol en eigen maakt.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: