Smudge Bowl Hazel

65.00

Smudge Bowl Hazel is een prachtige schaal geïnspireerd op het ouderwetse heksenketeltje. De bowl wordt gebruikt tijdens rituelen met wierook en kruiden als salie en lavendel. Het ritueel wordt compleet gemaakt met een intentie, edelstenen, zout en kaarsen.

Smudge Bowl Hazel bevat een kleine kaarshouder van een doorsnede van 1,5 cm en is speciaal gemaakt voor de kleine, ritueel kaarsen, de magic spell candles. Waarbij de kleur van de kaars symbool staat voor een symboliek zoals gezondheid, vrede, overvloed, financieel succes of bescherming. De kaarshouder is dus niet gemaakt voor de normale, grote kaarsen.

Afmetingen
Doorsnede: 16 cm
Hoogte: 14 cm

Smudge Bowl Hazel is gemaakt van steengoed en geglazuurd met hoogwaardig wit gespikkeld glazuur. Ze is geschikt voor rituelen waarbij je kruiden en wierook brandt. Mocht je echt veel verbranden dan raad ik aan om een laagje zand op de bodem van de bowl te leggen.

Elk item van Day by Day Ceramics is handgemaakt en heeft een uniek patroon en ontwerp. Elk item ziet er anders uit en dat is precies wat handgemaakte keramiek zo karaktervol en eigen maakt.

Beschikbaarheid: 1 op voorraad

Categorie: