Smudge Bowl Lievine

Deze Smudge Bowl is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 6-8 weken levertijd.

Lievine is een prachtige Smudge Bowl geïnspireerd op het ouderwetse heksenketeltje. De bowl wordt gebruikt tijdens rituelen met wierook en kruiden als salie en lavendel. Het ritueel wordt compleet gemaakt met een intentie, edelstenen, zout en kaarsen.

Smudge Bowl Lievine heeft een losse kaarshouder zodat je vrij bent om te kiezen of je deze toevoegt aan je ritueel. De kaarshouder heeft een doorsnede van 1,5 cm en speciaal gemaakt voor de kleine, ritueel kaarsen, de magic spell candles. Waarbij de kleur van de kaars symbool staat voor een symboliek zoals gezondheid, vrede, overvloed, financieel succes of bescherming. De kaarshouder is dus niet gemaakt voor de normale, grote kaarsen.

Afmetingen
Doorsnede: 13 cm
Hoogte: 6 cm

Smudgebowl Lievine kost €45,-

Smudge Bowl Lievine is gemaakt van steengoed en geglazuurd met hoogwaardig wit gespikkeld glazuur. Ze is geschikt voor rituelen waarbij je kruiden en wierook brandt. Mocht je echt veel verbranden dan raad ik aan om een laagje zand op de bodem van de bowl te leggen.

Elk item van Day by Day Ceramics is handgemaakt en heeft een uniek patroon en ontwerp. Elk item ziet er anders uit en dat is precies wat handgemaakte keramiek zo karaktervol en eigen maakt.

Mocht je Smudge Bowl Lievine willen bestellen, stuur dan een mail naar hello@daybydayillustrations.nl.

Categorie: