Smudge Bowl Norah

25.00

Deze Smudge Bowl is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 6-8 weken levertijd.

Een prachtige schaal geïnspireerd op het ouderwetse heksenketeltje. De bowl wordt gebruikt tijdens rituelen met wierook en kruiden als salie en lavendel. Het ritueel wordt compleet gemaakt met een intentie, edelstenen, zout en kaarsen.

Smudge Bowl Norah is gemaakt van steengoed en geglazuurd met maarliefst 4 soorten wit glazuur. Ze is geschikt voor rituelen waarbij je kruiden en wierook brandt. Mocht je echt veel verbranden dan raad ik aan om een laagje zand op de bodem van de bowl te leggen.

Afmetingen
Doorsnede: 12 cm
Hoogte: 4 cm

Elk item van Day by Day Ceramics is handgemaakt en heeft een uniek patroon en ontwerp. Elk item ziet er anders uit en dat is precies wat handgemaakte keramiek zo karaktervol en eigen maakt.

Note: Deze bowl is verkocht, maar kan op bestelling gemaakt worden! De levertijd zal ik in mijn bevestigingsemail noemen, gemiddeld kun je rekenen op 8 weken levertijd.

Beschikbaar via nabestelling

Categorie: